The Shape of Blue verwijst naar mijn achtergrond als vormgever, naar interieurarchitectuur om precies te zijn. Want eigenlijk maakt het niet zoveel uit of je een dwarsdoorsnede van een gebouw tekent om voor je opdrachtgever inzichtelijk te maken hoe dat gebouw - dat nog gebouwd moet worden - in elkaar steekt. Of dat je voor een video via een storyboard een script visueel uitwerkt script om te bepalen hoe de video in elkaar moet gaan steken.
Als een soort aannemer stel ik als videoproducent het beste team samen om jouw video te gaan maken. En ik zorg ervoor dat iedereen weet wat 'ie moet doen, en wanneer, in welke volgorde en dat we met z'n allen binnen budget blijven. Wil je het eenvoudig houden met een talking head en sfeerbeelden? Of moet het groots en meeslepend en schakelen we setdressers, green screens, VFX makers, acteurs en sound designers in, en gaan we op zoek naar spectaculaire locaties?
Hoe dan ook, ik begin met jouw verhaal. Samen formuleren we een helder concept of script en krijgt jouw verhaal een visuele vorm met een helder geluid.
Pamela Berhitoe
The Shape of Blue
pamela@theshapeofblue.com
06 28 97 32 19

KvK 76506282
btw NL003094733B56
iban NL 77 TRIO 0788809539